Zoeken naar koers fugro


    
koers fugro

Fugro adviezen, koersdoelen, analistenverwachtingen Analist.nl.
Fugro stevige outperformer bij de Nederlandse aandelen. Enorme shortposities in Fugro. Fugro wordt door analisten goedkoop aandeel genoemd. Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Fugro. Fugro stevige underperformer bij de Nederlandse aandelen. Analistengilde noemt Fugro eerlijk gewaardeerd. Tweets by @analistnl.
sql cursus
Koers aandeel Fugro: beurskoersen, nieuws, grafieken, analyse Beurs.nl.
Nieuws over Fugro. 25.02.19 Sterke groei orderportefeuille Fugro. 22.02.19 Fugro breekt met negatieve teneur. 14.01.19 Britse raamwerkcontract voor Fugro. 14.12.18 Fugro controleert hoogspanningskabels in VS 2. 14.12.18 Fugro controleert hoogspanningskabels in VS. 14.11.18 STOCKWATCH Geen grote verrassingen bij strategie Fugro.
boomstamtafel
Fugro BeleggersBelangen.nl.
Actueel Huidige koers. Datum vorig slot. Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 30 nov 1300.: Fugro nog niet uit de problemen. Fugro kent nog steeds een negatief technisch beeld. Wel laat de weekgrafiek een opleving zien vanaf het steunniveau rond 10, dat zijn oorsprong vindt in september.
siemens
FUGRO Aandeel Aandelenkoers A0ET3V NL0000352565 finanzen.nl.
Daarnaast adviseert en ondersteunt Fugro bij infrastructurele ontwikkelingen op het land, langs de kust en op de zeebodem. Het van oorsprong Nederlandse Fugro is actief op de hele wereld en de activiteiten zijn vooral gericht op de olie en gasindustrie, bouw, mijnbouw en overheid.
kweektent
Koers Fugro Actuele beurskoers Fugro aandeel.
Sinds dat jaar is het aandeel Fugro genoteerd aan de beurs van Amsterdam. Boskalis is de grootste aandeelhouder van Fugro. Het bedrijf Fugro werd al opgericht in 1962. In het overzicht op deze pagina staat de actuele koers van Fugro.
analyze
Fugro Nieuws Aandeel DeBeurs.nl.
PARIJS AFN/BLOOMBERG CGG, een Franse branchegenoot van bodemonderzoeker Fugro, is in het vierde kwartaal van vorig jaar dieper in de rode cijfers gedoken. Volgens het bedrijf is dit vooral te w. 08 mrt meer. Fugro aan de slag voor offshore-park.
cinema den haag
4 Voor en 2 Nadelen van Fugro Aandelen Kopen Koers.
Een koers is eigenlijk niets meer dan het vertrouwen dat mensen in een bedrijf hebben: hoe meer winst, hoe meer vertrouwen. Hoewel de koers van Fugro op dit moment dus niet optimistisch stemt, zijn er goede redenen om aan te nemen dat de koers van dit aandeel weer zal gaan stijgen.
guess iphone hoesje
Omroep West.
Barney wil genieten van afscheid: Maar ik sta met mijn rug tegen de muur. Je kan er niet van genieten op het moment zelf, zegt Raymond van Barneveld over zijn wedstrijden komende woensdag en donderdag in de Premier League Darts.
armband heren
Beursadviezen voor aandelen Fugro door beursanalisten.
Fugro adviseert en ondersteunt hiermee bij de exploratie, productie en transport van natuurlijke grondstoffen. De activiteiten van Fugro zijn onder gebracht in drie divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience. Gemiddeld koersdoel Fugro per maand. Koersdoel in relatie tot de aandelenkoers Fugro.
Fugro Koers, nieuws, agenda en adviezen van analisten.
03/02/2017 1733: Fugro krijgt opdracht in Pakistan Beurs.nl. 02/02/2017 0739: Onderhoudscontract voor Fugro in Aziƫ DFT. 02/02/2017 0725: Fugro haalt raamcontract binnen Beurs.nl. 27/01/2017 1032: Fugro sluit distributieovereenkomst met Leidos Beurs.nl. 20/01/2017 1438: Fugro krijgt korte opdracht in West-Afrika DFT.
Fugro beurskoersen FUR Euronext Amsterdam.
Symbool FUR Beurs Euronext Amsterdam ISIN NL0000352565 Status Actief. Fugro beurskoersen analyseren. Overzicht van de actuele beurskoers van Fugro en de koers van het aandeel over de afgelopen jaren. De koers-informatie is gebaseerd op de slotkoersen van het aandeel Fugro en wordt dagelijks bijgewerkt.

Contacteer ons